Of het nu gaat om beheer of updates voor uw CMS. Om veiligheid d.m.v. monitoring. Joomla! of WordPress. Om iemand die én op afroep bijstand verleent én u tevens leert in uw cms het beheer zoveel mogelijk zelf te doen: iMonkeys spreken uw taal! Wanneer uw cms software updates nodig heeft, is er wellicht iemand nodig met kennis van zaken. Zeker voor een specifiek cms als Drupal, WordPress, Joomla of webshops als Prestashop.

CMS-beheer als artikelen updaten zult u wellicht zelf kunnen? Maar misschien wilt u hiervoor geen personeel vrijmaken en het gehele website en cms-beheer samen met het installeren van updates uitbesteden?  iMonkeys houdt uw website in top-conditie, zorgt ervoor dat uw cms altijd draait op de meest recente versie en laatste updates. We voorzien ze van degelijke beveiliging en bewaken deze. Ook kleine aanpassingen in het domein-beheer, toevoegen van mailadressen en rapportage & advies t.a.v. van uw Google Analytics of andere statistiek-programma’s vallen hier onder.
 

Onderhoud
van uw website
uitbesteed in abonnementsvorm
met iMonkeys Beheer-bundels

 

AUTOMATISCHE UPDATES & VEILIGHEID MONITORING

De veiligheid van uw website en content management systeem is natuurlijk van het allergrootste belang. iMonkeys voorziet de beheer-mogelijkheid van uw CMS daarom altijd van extra beveiligingslagen. Maar natuurlijk kan het gebeuren dat een veiligheidsrisico pas later bekend wordt. U wilt immers niet dat uw (potentiele) klant uw website bezoekt en zijn of haar computer wordt besmet met bestanden die een evt. hacker op uw website geplaatst heeft. Het is dus belangrijk dat uw cms software voorzien is van de laatste updates. In de community van het desbetreffende CMS wordt daarvoor een zgn. “patch” uitgegeven die moet worden geïnstalleerd.

iMonkeys volgt de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Joomla, Drupal en WordPress op de voet. We kunnen uw website behalve beheren ook voor u monitoren en ingrijpen waneer dat nodig is. Verder kunnen we uw CMS installatie gedurende het jaar continue voorzien de laatste updates.
 

Altijd
de laatste updates 
voor uw installatie van 
Joomla, Drupal of WordPress
V.a. € 165 per jaar

 

BEHEER, CONTENT & OVERIGE ONDERSTEUNING

Ook het content-beheer van uw website kunt u aan ons uitbesteden met behulp van iMonkeys Beheer-bundels. Dit werkt zoals prepaid bellen waarbij uw tegoed geldig blijft. Beheer-bundels zijn uiteraard ook voor updates te gebruiken en hoeven er een tijdje geen onderhoudstaken of updates te worden uitgevoerd? Dan blijft uw tegoed bewaard voor wanneer u een grotere ingreep aan uw website in een later stadium wilt laten uitvoeren.