Zoals elke organisatie staat ook uw onderneming op een unieke manier in de wereld. De beste vertaling daarvan naar grafisch ontwerp wordt natuurlijk pas haalbaar als de partij die u de desbetreffende grafisch ontwerper moet leveren, niet gebonden is aan een beperkt aanbod!? Bij iMonkeys vinden we dat u de vormgever moet krijgen die bij u past. Niet de vormgever die bij ons in dienst is. Wij vinden dan ook dat ú uw vormgever kiest en uw vormgever ú. Dat werkt toch het beste!?

GRAFISCH ONTWERP UIT CHEMIE TUSSEN U EN ONS

We vragen, luisteren en vragen nog wat meer. Samen met zelfstandige en onafhankelijke professionals op het gebied van grafisch ontwerp luisteren wij graag naar wat u ons over uw business wilt vertellen. Immers, wij kunnen u misschien iets vertellen over grafisch ontwerp en communicatie. Maar niemand kent uw business beter dan U! We verzamelen daarom alle informatie die we kunnen. Net zo lang tot we voldoende hebben om mee aan de slag te gaan.
 

Creatieve Ideeën
zijn in uw business doorslaggevend.
Bij Grafisch Ontwerp
is dat nèt zo.


GRAFISCH ONTWERP VAN EEN VORMGEVER DIE BIJ U PAST

Voor grafisch ontwerp van uw website kunt u via onze portfolio-sectie gemakkelijk zoeken naar de juiste externe vormgever, maar wij kunnen vast ook uit de voeten met een willekeurige andere vormgever van uw keuze, wanneer deze er (nog) niet tussenstaat. Bij elk van de op onze site vermelde vormgevers kunt u terecht voor alle denkbare huisstijl-elementen (klik op de link als u niet zeker weet wat daar allemaal onder verstaan wordt). Bij elk item in het portfolio staat de naam van de vormgever vermeld. Zo weet u in mum van tijd welke ontwerper het best bij u past.

Wel dient u er rekening mee te houden dat elke ontwerp zijn of haar eigen tarief hanteert. Als u een offerte van ons wenst te ontvangen, is het handig om drie vormgevers te vermelden welke u bevallen. Van alle drie nemen wij dan een aanbod op in onze offerte. Op die wijze komen we samen tot een voor u betaalbaar grafisch ontwerp. Vormgeving die kwaliteit uitstraalt. En grafisch ontwerp waarin u zich herkent.