Als jongste rechtsgebied vereist het Internetrecht specialistische kennis en ervaring.
iMonkeys kan u in dit ingewikkelde rechtsgebied doortastend begeleiden en u behoeden voor aan internetrecht gerelateerde valkuilen. Onze internetrecht-specialisten kunnen bemiddelen in een dreigend juridisch geschil en uw dossier versterken in een ondersteunende rol als sparring-partner of als getuige-deskundige.

Onafhankelijke Expertise in Internetrecht

iMonkeys onderzoekt, verduidelijkt, adviseert & begeleidt in kwesties met een juridisch karakter. Wij leveren u daarbij expertise op alle aan Internetrecht gerelateerde kennisgebieden. In een ondersteunende rol kunnen wij u die juridisch relevante informatie aanleveren die nodig is om uw positie te versterken. Desgevraagd nemen wij het contact met de tegenpartij voor u over.
 

Internetrecht:
Juristen en Specialisten
scheppen duidelijkheid in
voor u onzeker terrein…
of u nu opdrachtgever bent
of opdrachtnemer.


INTERNETRECHT, PRIVACY & ONGEVRAAGDE RECLAME

Hoelang mag een webwinkelier ongepersonaliseerde mailings blijven versturen naar een particuliere of zakelijke partij die eenmalig een dienst of product afnam? Welke cookies doen nu precies wat en welke bescherming biedt de wetgever nu precies? Wanneer deze onderwerpen bij u meer vragen oproepen dan antwoorden, is het prettig als u een beroep kunt doen op een jurist met kennis van internetrecht die tegen een betaalbaar tarief namens u kan optreden.

INTERNETRECHT & E-COMMERCE

internetrecht specialistHoe zit het nu met dat herroepingsrecht, beschreven in de wet kopen op afstand? Wat kunt u met de beschreven voorwaarden die eraan verbonden zijn en hoe kunt u dit gebruiken bij het zoeken naar geldige argumenten in uw conflict met een die partij?
Of u nu klant bent of aanbieder, als u gelijk heeft, zorgt iMonkeys dat u het ook zult krijgen!