Is Joomla geschikt voor SEO? Jazeker!
U behaalt prima top-vermeldingen in Google met een Joomla website. Joomla kan het in Google en andere zoekmachines namelijk net zo goed doen als WordPress. En net als álle standaard content management systemen vereist ook deze een aanpassing voor goede SEO.

SEO verbeteren in uw bestaande Joomla! site

Heeft u reeds een Joomla! website? Lukt het u niet daarmee hoge vermeldingen in Google te realiseren? Dit kan meerdere oorzaken hebben. Een van de basisvoorwaarden om hoog te kunnen scoren in Google is het gebruik van seo webtechniek. Het vereist dat uw cms  is gerealiseerd met behulp van een navigatie en vormgeving (template) die aan een aantal eisen voldoet. Daarnaast is installatie van specifieke seo software nodig. iMonkeys controleert uw website hierop. We installeren de seo-software en passen waar nodig uw template aan.
 

Joomla SEO
van iMonkeys:
Uw web-kindje
blijkt ineens
een top-atleet


Uw bestaande site ombouwen naar een SEO-vriendelijk CMS

Zijn hoge vermeldingen in Google niet haalbaar met uw huidige website? Dan is het raadzaam deze te herbouwen in Joomla. Of misschien is WordPress of Drupal een beter idee? Wij helpen u graag het juiste systeem kiezen.
Joomla is een zéér krachtig en gebruiksvriendelijk systeem. Het leent zich uitstekend voor zoekmachine optimalisatie. Een keuze voor dit CMS garandeert u bovendien 100% onafhankelijkheid. Een Joomla site wordt uw volledige eigendom. In de grote community vindt u tenslotte gemakkelijk ondersteuning.

iMonkeys adviseert vooràl Joomla voor een goede balans tussen seo en functionaliteit. Wilt u nu of later over geavanceerde functionaliteit beschikken? Wanneer dit geen zeer specifiek maatwerk vereist, kunt u dat met Joomla. En zonder consessies te doen aan uw zoekmachine optimalisatie!

OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST OP HET GEBIED VAN JOOMLA SEO?

Joomla seoIn iMonkeys vindt u een partner voor Joomla SEO met resultaat-gerichte creativiteit. Neem contact op en laat u vrijblijvend informeren!