Joomla webdesign van iMonkeys is de oplossing voor een website met een krachtig content management systeem (CMS). Het biedt u het beste van twee werelden: De mogelijkheid van geavanceerde functionaliteit én het vermogen om succesvol te concurreren in Google dankzij Joomla SEO.
En dat met een gebruiksvriendelijke website waarmee wij u graag leren werken! Voor zowel ontwikkeling als beheer en onderhoud van dit CMS, bent u bij iMonkeys in goede handen.
Joomla! webdesign

BENT U ONTEVREDEN OVER UW HUIDIGE WEBSITE?

Wilt u uw website vervangen? Als het uiterlijk van uw huidige website u niet meer bevalt of u wilt zelf meer controle over uw site, dan komt u onherroepelijk voor de vraag: “Welk systeem?”. En wie moet uw nieuwe website bouwen?
Uw webdesigner zal u die eerste vraag niet snel stellen. Simpelweg omdat men slechts één cms beheerst. Hoe krijgt u dan het systeem dat bij u past?

WordPress en Drupal zijn een mogelijke oplossing. Maar Joomla webdesign is de beste oplossing wanneer u relatief veel wilt voor weinig geld. Meer specifiek: U wilt iets meer dan een eenvoudige website. U wilt betaalbare mogelijkheden voor uitbreiding of toevoeging van geavanceerde functionaliteit nu of in een later stadium kunnen benutten. En dat zónder dat het zeer specifiek maatwerk vereist.
 

Joomla Webdesign:
Geavanceerd,
seo-vriendelijk
en tóch laagdrempelig


Waarom Joomla CMS?

Joomla webdesign biedt u alles wat u nodig heeft om in uw website zelf eenvoudig nieuwe pagina’s aan te maken. Het maakt beheren zonder kennis van webdesign mogelijk. Met dit open-source CMS schaft u zich bovendien niet slechts een gebruikslicentie aan: U krijgt een licentie-vrije website welke 100% úw eigendom wordt. Joomla! webdesign van iMonkeys biedt u o.a. de volgende voordelen:

  • responsive webdesign (geschikt voor pc,tablet én mobiel)
  • zoekmachine optimalisatie
  • zelfstandig publiceren (blog/nieuws)
  • bijzondere functionaliteit/(eigen) maatwerk-applicaties
  • meertaligheid
  • geavanceerde contactformulieren
  • e-commerce/webshop


WAAROM JOOMLA WEBDESIGN VAN IMONKEYS?

In iMonkeys vindt u een partner voor Joomla webdesign met creativiteit, gedegen kennis van zaken, service en vooral inzet voor uw onafhankelijkheid. Neem contact op en laat u vrijblijvend informeren over Joomla webdesign door iMonkeys!


>> MEER WETEN?