Ondersteuning in WordPress, Joomla of Drupal. Redactie & overige ondersteuning.
Wij staan achter u!

iMonkeys spreken uw taal!

iMonkeys zorgen dat uw cms draait op de laatste updates. Ook kunnen we op afroep bijstand verlenen en u leren in uw cms het beheer zoveel mogelijk zelf te doen.

Artikelen updaten zult u wellicht zelf kunnen. Of wilt u hiervoor geen personeel vrijmaken en het gehele website en cms-beheer uitbesteden? iMonkeys verleent ondersteuning van de bewaking van uw huisstijl tot het volledig beheer van uw website.
 

AUTOMATISCHE UPDATES & VEILIGHEID MONITORING

De veiligheid van uw website en content management systeem is natuurlijk van het allergrootste belang. iMonkeys installeren maandelijks de laatste updates of eerder als dat nodig is. We kunnen uw CMS desgewenst van extra beveiligingslagen voorzien zodat we haar 24/7 voor u kunnen monitoren en ingrijpen waneer dat nodig is.
 

Onderhoud van uw website
uitbesteed in abonnementsvorm
met iMonkeys Beheer-bundels

BEHEER, CONTENT & OVERIGE ONDERSTEUNING

iMonkeys biedt beheerbundels en strippenkaarten waarbij uw tegoed geldig blijft. U kunt ze voor updates, beheer en optimalisatie gebruiken. En hoeven er een tijdje geen updates of onderhoudstaken te worden uitgevoerd? Dan blijft uw tegoed bewaard voor wanneer u een grotere ingreep aan uw website in een later stadium wilt laten uitvoeren.