Een online strategie helpt u zich duidelijker te positioneren ten opzichte van de concurrentie. Als communicatiemiddel wordt het web immers in èèn week meer gebruikt dan alle andere samen in een jaar. En vindt niet in de meeste branches de eerste stap naar een transactie inmiddels online plaats? Met een goede online strategie maakt u uw (toekomstige) website onderdeel van de organisatie zelf.

(Online) Meten is weten

Dat er strategische overwegingen ten grondslag liggen aan uw grafisch ontwerp vindt u waarschijnlijk volstrekt normaal. Kunt u zich ook voorstellen dat het rendement van uw zoekmachine optimalisatie een stuk lager zal zijn als u niet weet met welke niche trefwoorden u uw doelgroep(-segmenten) sneller kunt bereiken? Lees er hier meer over!

Maar natuurlijk heeft u niets aan duizenden bezoekers per dag op uw website als dit bezoek geen contact oplevert. U dient dus uw bezoek en conversie te meten en op basis daarvan bij te sturen.

Internet strategie
die niet slechts leidt
tot een online document,
maar tot in uw organisatie
geïntegreerde praktijk.

 

Uw internet strategie dient de normale strategische bedrijfsdoelen

Een online strategie dient dezelfde strategische doelen als de bedrijfsstrategie:

  • Kostenreductie
  • Concurrentievoordeel
  • Meer productiviteit
  • Meer effectiviteit
  • Verbeterde Communicatie-mogelijkheden (intern & extern)
     

Online strategie van partners met verstand van zaken

internet strategieiMonkeys beschikt over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van commerciële dienstverlening, webdesign en (internet)communicatie. Met ervaring in bedrijven van 1 tot 2200 werknemers, denken wij de meeste uitdagingen aan te kunnen op het gebied van internet strategie.