Webdesign van uw webshop met behulp van Prestashop is in verreweg de meeste gevallen de beste keuze wanneer u een systeem voor e-commerce zoekt. U kunt gemakkelijk zelf artikelen toevoegen en aanpassen. De webshop-software mag kosteloos gebruikt worden en scoort goed in Google! De e-commerce software won al meerdere prijzen en wordt door haar gebruikers ervaren als zéér toegankelijk.

Prestashop beschikt over de meest voorkomende standaard functionaliteit en werkt prima met iDeal, Paypal en creditcards. Het laat zich ook gemakkelijk voorzien van aanvullend maatwerk en webdesign-oplossingen naar eigen idee, wanneer uw webshop meer nodig heeft dan de standaard e-commerce functies. Wanneer u echter ook andere functionaliteit nodig heeft, kunt u ook kiezen voor webdesign met Joomla! of WordPress én webshop-functionaliteit.

PRESTASHOP – MAATWERK E-COMMERCE WEBDESIGN

iMonkeys is voor webshop webdesign met behulp van Prestashop, uw internetbureau bij uitstek. Wij realiseren uw e-commerce website volgens het ontwerp dat u in gedachten had. Ook kunnen we haar voor u uitbreiden met de maatwerk webdesign die nodig is. Wij realiseren niet alleen uw webshop, maar ook de gebruikerservaring zoals u zich deze voorstelde.
 

Prestashop
is bij uitstek geschikt voor
webdesign van maatwerk webshops
die hoog moeten scoren
in Google


WEBSHOP MET WERELDWIJD ONDERSTEUNING

Ook Prestashop is een open source webdesign-oplossing met een grote community. Wereldwijd zijn er duizenden ontwikkelaars die dagelijks met dit systeem werken. U zult dus geen problemen ondervinden met het onderhouden van uw Prestashop e-commerce oplossing.

OP ZOEK NAAR EEN PRESTASHOP E-COMMERCE ONTWIKKELAAR?

prestashop e-commerceiMonkeys is uw partner voor Prestashop webdesign met creativiteit, gedegen kennis van zaken, service en inzet voor uw onafhankelijke e-commerce  oplossing. Wij komen u overal in Nederland, Belgie en Duitsland graag vrijblijvend hiervan overtuigen.