Niemand die ‘t nog ontkent: Zoekmachine Optimalisatie behoort tot de belangrijkste factoren van online communicatie. Wie goed gevonden wil worden zal moeten vertellen en zorgen dat deze informatie goed geïndexeerd wordt.

Gedegen zoekmachine optimalisatie vereist een online strategie en multi-disciplinaire aanpak. SEO steunt op vier pijlers die elk onmisbaar zijn voor een succesvolle internet marketing:

SEO is een continue proces

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is zoekmachine optimalisatie een proces van herhaaldelijk meten en verbeteren. De meeste tijd en energie gaat zitten in content optimalisatie en linkbuilding.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
houdt rekening met meer dan
200 search ranking factoren.

Als alternatief voor SEO biedt Google zelf ook aan uw site tegen betaling te vermelden op de resultatenpagina’s. Dit heet Google Adwords of SEA (= Search Engine Advertising).

Zoekmachine optimalisatie specialist

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) in LimburgWij schermen graag met de kennis die nodig is om uw website zodanig in- te richten dat een hoge ranking in Google voor u bereikbaar wordt. Wij zullen u daarvan ook graag (vrijblijvend) tastbaar bewijs leveren. Daarnaast kunnen we u adviseren wanneer adverteren met Adwords zinvol is.