Linkbuilding realiseert de extra waardering die uw webcontent verdient.
Niet elke link levert een bijdrage, maar de juiste links kunnen een pagina de stijging geven die ze nodig heeft en uw website een hogere pagerank bezorgen.
Zoekmachine optimalisatie draait echter niet om linkbuilding. Het is eerder andersom. Linkbuilding kan een waardevolle bijdrage aan uw SEO leveren. Maar in tegenstelling tot wat sommige ‘slimme’ jongens u zullen vertellen: een waardevolle link wordt niet gekocht, maar verdiend.


Linkbuilding van iMonkeys uit LimburgLINKBUILDING: DE MOND TOT MOND-RECLAME VAN DE 21e EEUW

Google beschouwt linkbuilding als een middel voor het aanprijzen van waardevolle informatie. Hierbij kijkt men niet alleen naar de website waarnaar gelinkt wordt, maar ook wie de link plaatst. Een link van een ‘gerenommeerde partij’ naar uw internetpagina voegt dus waarde toe, maar wanneer u zelf linkt naar waardevolle interne & externe content ook! Het combineren van zoekmachine-strategie, seo-techniek en content optimalisatie completeert u dus met effectieve en duurzame linkbuilding. Een voorbeeld van effectieve linkbuilding is een zgn. “linkbait“.

Linkbuilding:
een waardevolle link
wordt niet gekocht
maar verdiend!


SOCIAL MEDIA & LINKBUILDING

Social media is een manier om mensen uit te nodigen naar u te linken. Het is ook een manier om in contact te treden met uw doelgroep. Nodig uit tot reactie op Facebook, Twitter of LinkedIN. Toon uw werk op Pinterest of Instagram en kweek Goodwill! De beste links krijgt u als men uw content de moeite waard vindt, want linkbuilding draait om vertrouwen.
social media & linkbuilding

de belangrijkste onderdelen van SEO

Linkbuilding is het laatste onderdeel van uw SEO-aktiviteiten. Uw zoekmachine optimalisatie vereist daarvoor een multi-disciplinaire aanpak en steunt op vier hoofd-onderdelen: