Met behulp van een SEO strategie-onderzoek van iMonkeys ontdekt u uw kansen in Google.
Aan de hand van een trefwoord-onderzoek en sterkte/zwakte analyses van uw concurrenten én u, verzorgen wij een maatwerk advies dat u helpt binnen afzienbare tijd in Google naar top-posities te stijgen. iMonkeys’ internet marketing is gebaseerd op het combineren van degelijkheid met ‘quick wins’ en van daaruit verder! Een goede zoekmachine strategie is een routemap voor de korte én lange termijn!

seo strategie

WAAROM EEN SEO STRATEGIE?

De zoekmachine-wereld is buitengewoon competitief en ongekend hard: Niet in de laatste plaats omdat uw resultaat hartstikke meetbaar is, maar vooral omdat iedereen op 1 wilt staan. U wilt dus een zoekmachine strategie die u helpt in een zo kort mogelijke tijd optimale resultaten in Google te realiseren.

iMonkeys SEO strategie legt u in eenvoudige taal en goed onderbouwd uit wat het meest efficiënte pad is om dit te bereiken. Hiertoe combineert iMonkeys strategie (seo 1), techniek (seo 2) en content optimalisatie (seo 3) van uw webpagina’s. Dit wordt aangevuld met effectieve en duurzame linkbuilding (seo 4). We zijn hierin door de wol geverfd en kunnen u – dankzij zwaargewicht opdrachtgevers – overtuigen met bewezen resultaten. Iets dat overigens iedere seo-specialist u zou moeten kunnen tonen!

seo strategie is nodig
om u binnen afzienbare tijd
de beste kansen te bieden
in Google

ZOEKMACHINE STRATEGIE VAN IMONKEYS

Uw SEO strategie rapportage van iMonkeys betreft een markt-, concurrentie- & trefwoord onderzoek waaruit een rapportage, zoekmachine strategie & maatwerk zoekmachine optimalisatie-advies wordt samengesteld (aangeleverd in PDF- formaat en ingebonden op print). In de rapportage vindt u o.a. een trefwoord-poule met uw niche trefwoorden en een prognose. “Wie zijn uw voornaamste online concurrenten?” en “wat zijn hun sterke en zwakke plekken?” zijn vragen die wij beantwoorden. In ca. 25 pagina’s leert u bovendien de belangrijkste aspecten van zoekmachine en zoeker kennen!
SEO webdesign van iMonkeys Limburg

Zoekmachine optimalisatie & de belangrijkste onderdelen van webdesign

Gedegen zoekmachine optimalisatie vereist een multi-disciplinaire aanpak en steunt op vier pijlers die elk onmisbaar zijn voor een succesvolle internet marketing: