Wilt u een nieuwe website? Laat het mes aan twee kanten snijden!
Met SEO webdesign van iMonkeys wordt u eigenaar van een CMS dat bij u past. Wij bouwen een Joomla, WordPress of Drupal website die scoort in Google! De keuze van uw content management systeem (CMS) is namelijk de fundering van uw succes in Google: ze bepaalt in grote mate uw succeskansen m.b.t. SEO. Het ontwerp bepaalt vervolgens of mensen veel of weinig moeten klikken om bij de gezochte informatie te komen.
seo webdesign

SEO WEBDESIGN: WAT HOUDT DAT IN?

Het zal u niet verbazen: SEO webdesign betekent natuurlijk in de eerste plaats dat Google uw site graag bezoekt en de pagina’s gemakkelijk kan indexeren. Enkele belangrijke kenmerken van zoekmachine-vriendelijk webdesign zijn:

  • een zoekmachine-vriendelijk CMS (content management systeem) zoals WordPress of Joomla
  • een responsive website (webdesign geoptimaliseerd voor pc, tablet & mobiel)
  • overzichtelijke navigatie met elementen voor mensen met een visuele beperking

 

SEO webdesign:
Visueel èn functioneel ontwerp
vertaald naar
zoekmachine vriendelijke
website-ontwikkeling

OPEN SOURCE? CLOSED SOURCE?

Er is veel keuze in content management systemen (waarin uw website gebouwd wordt). En webdesigners hebben altijd hun eigen redenen om zélf een CMS te gaan bouwen. Zoekmachine optimalisatie wordt daarbij vaak (heel vaak!) vergeten. Wat u niet wilt is dat u ontdekt dat ‘uw’ CMS niet goed scoort in Google en dan blijkt dat uw webdesigner u in de algemene voorwaarden toegang tot de broncode heeft verboden (closed source). Dat probleem heeft u niet in het geval van webdesign m.b.v. open source software (WordPress, Joomla, Drupal of Prestashop). Belangrijke voordelen zijn:

  • geen licentie- of gebruikskosten
  • wereldwijd ondersteuning (in vrijwel elke taal)
  • niet afhankelijk van één partij
  • uw cms is úw eigendom
  • lagere kosten voor webdesign als u iets exclusiefs wilt

SEO webdesign van iMonkeys Limburg

Zoekmachine optimalisatie & de belangrijkste onderdelen van webdesign

Gedegen zoekmachine optimalisatie vereist een multi-disciplinaire aanpak en steunt op vier pijlers die elk onmisbaar zijn voor een succesvolle internet marketing: