iMonkeys is zowel een ontwikkelbureau als een samenwerkingsverband. Voor visueel ontwerp wij dan ook samen met externe vormgevers of eventueel met uw eigen vormgever.

VAN CONCEPT NAAR REALISATIE IN 3-5 STAPPEN

Elk ontwerp begint simpelweg met het verzamelen van informatie over uw organisatie en wat u met uw website wilt bereiken. We ondervragen u net zolang tot we voldoende hebben om mee aan de slag te gaan.

FUNCTIONEEL ONTWERP: BASIS VOOR VISUEEL ONTWERP

Voor een goed visueel ontwerp is een functioneel ontwerp vereist. Dit hoeft echter niet moeilijk te zijn. De omvang en complexiteit hangt af van uw wensen. De totale kosten van een project kunnen grotendeels worden afgelezen uit het functioneel ontwerp. Bij de intake proberen we hiervan al een indruk te krijgen.
 

Creatieve Ideeën zijn
in uw business doorslaggevend.
Bij Visueel Ontwerp is dat nèt zo.

VISUEEL ONTWERP: CONCEPT

De eerste klap is een daalder waard! Tijdens de eerste van de vormgevingsfasen proberen we het “Ja, dat is ‘m!”-effect te bereiken. Uw eerste indruk zegt dan alles!

VISUEEL ONTWERP: UITWERKING

In de uitwerking van het visueel ontwerp vindt u het ontwerp alle pagina-templates terug die uw toekomstige website zal gaan bevatten. Op dit punt wordt het beeld van uw toekomstige website al heel concreet voor u.

VISUEEL ONTWERP: FINETUNING

Tenslotte verwerken we uw opmerkingen op de uitwerking en laatste aandachtspunten, waarna we het eindresultaat opleveren.