Met behulp van een functioneel ontwerp bepalen we waar welke elementen op welke grootte worden gebruikt en wat ze gaan doen. Ze bestaat uit een flowchart, wireframe en een functioneel ontwerp van de site. Webdesign zonder ons te verliezen in de visuele details.

Meer weten?
F.O. als uitgangspunt

Met het functioneel ontwerp als uitgangspunt en specificatie van vereisten, wordt de visuele uitwerking en effecten al voor een groot deel nog 'slechts' een kwestie van smaak. Hierdoor is het ook mogelijk met je eigen vormgever te werken!

Online Ontwerpomgeving

We werken graag met Adobe XD maar andere gelijkwaardige tools zijn eveneens bespreekbaar. Het biedt de mogelijkheid om het ontwerp op ware grote in een online omgeving te ervaren en te becommentariëren.

Tussentijdse Evaluatie

Tijdens de uitwerking van het visueel ontwerp organiseren we tussentijdse evaluaties om de bevindingen samen te bespreken en kwaliteit & voortgang te bewaken.

Definitief Ontwerp in 2-3 stappen

Door goed terug te koppelen en aandachtspunten te documenteren, kunnen we in 2 of maximaal 3 stappen tot een uitgewerkt visueel ontwerp komen.

Online Naslagwerk tijdens bouw

Een Visueel Ontwerp gemaakt in Adobe XD blijft tijdens de realisatie beschikbaar als naslagwerk.

iMonkeys realiseert je online toepassing volgens gestelde doelstellingen en randvoorwaarden.

We maken gebruik van bestaande oplossingen uit open source software of schrijven deze zelf.
Zo wordt niet slechts een (tijdelijk) gebruiksrecht verkregen, maar wordt de gemaakte oplossing daadwerkelijk jouw eigendom.

  • geen licentie-kosten
  • eigendomsrecht
  • brede ondersteuning
  • uitbreidingsmogelijkheden
  • oplossing die bij u past (ipv bureau-gebonden systeem)
Meer weten?
Download de voorbeeld-offerte
en begin vandaag nog met
meten en bijsturen!
Download

Behalve real-time inzage in het website bezoek, kun je met behulp van Google Tag Manager (Analytics) en Google Data Studio periodieke maatwerk-rapportages opzetten.
Zo beschik je altijd op het juiste moment over de juiste informatie.

Meer performance

De zoekmachine-wereld is ongekend competitief en hard. Het resultaat is hartstikke meetbaar en iedereen wil bovenaan staan.

Tegelijkertijd is het een wereld van Cowboys die van alles beloven. En dat terwijl niemand je een nummer één-positie in Google kan garanderen!

Meer SEO & SEA

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd?
We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Tijd voor een kop koffie?

talk to us