Is WordPress geschikt voor SEO? Nou en of!
U behaalt prima top-vermeldingen in Google met een WordPress website. Er wordt zelfs gesteld dat in Google en andere zoekmachines geen enkel CMS zo goed is als WordPress. Maar net als álle standaard content management systemen vereist ook dit systeem een aanpassing voor goede SEO.

SEO verbeteren in uw bestaande WordPress website

Heeft u reeds een WordPress website? Lukt het u niet daarmee hoge vermeldingen in Google te realiseren? Meestal ligt dit aan de template of aan de gebruikte seo-software. Een van de basisvoorwaarden om hoog te kunnen scoren in Google is het gebruik van seo webtechniek. Het vereist dat uw cms  is gerealiseerd met behulp van een navigatie en vormgeving (template) die aan een aantal eisen voldoet. Daarnaast is installatie van specifieke seo software nodig. iMonkeys controleert uw website hierop. We installeren de seo-software en passen waar nodig uw template aan.

WordPress SEO
van iMonkeys:
Uw verwachtingen
worden
waargemaakt!

Uw bestaande site ombouwen naar een SEO-vriendelijk CMS

Zijn hoge vermeldingen in Google niet haalbaar met uw huidige website? Dan is het raadzaam deze te herbouwen in WordPress. Of misschien is Joomla of Drupal een beter idee? Wij helpen u graag het juiste systeem kiezen.
Wordpress is een gebruiksvriendelijk systeem voor online publicatie. Het leent zich uitstekend voor zoekmachine optimalisatie. Een keuze voor dit CMS garandeert u bovendien 100% onafhankelijkheid. Een WordPress site wordt uw volledige eigendom. En in de online gemeenschap vindt u gemakkelijk ondersteuning.

iMonkeys adviseert vooràl WordPress voor beknopte websites. Wilt u nu of later over aanvullende functionaliteit beschikken? Zolang u het simpel houdt, gaat dat prima met WordPress. Zeker in combinatie met zoekmachine optimalisatie!

OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORDPRESS SEO?

Wordpress seoIn iMonkeys vindt u een partner voor WordPress SEO met resultaat-gerichte creativiteit. Neem contact op en laat u vrijblijvend informeren!


MEER WETEN?