WordPress webdesign van iMonkeys maakt gebruik van deze gelijknamige vrije weblog-software die inmiddels alom geroemd wordt vanwege haar zoekmachine-vriendelijke kwaliteiten. U krijgt met WordPress de beschikking over een zeer compact content managementsysteem. Het maakt dynamische publicatie heel eenvoudig en bevat standaard een zeer redelijke zoekmachine optimalisatie die met behulp van wat versterking zeer moeilijk verslaanbaar in Google kan worden. Wanneer naast uw vermelding in Google ook diverse geavanceerde functionaliteit gewenst is, is Joomla! webdesign misschien meer iets voor u.

WordPress: Een kleine krachtpatser van een CMS

Met behulp van enkele specifieke plugins en kleine aanpassingen wordt webdesign met dit cms door sommigen zelfs het beste systeem voor Google genoemd. Het CMS wordt inmiddels veelvuldig toegepast voor Blogs en Microsites met beperkte functionaliteit. Echter, Ook voor WordPress zijn plugins beschikbaar die het CMS met redelijk geavanceerde functionaliteit kunnen uitbreiden. Meer informatie over wat WordPress is, vindt u op Wikipedia.
 

Een CMS
als WordPress
is bedoeld om te
kunnen publiceren
zonder enige kennis
van webdesign


FOCUS OP DYNAMISCHE PUBLICATIE

Webdesign met behulp van WordPress heeft in korte tijd de wereld veroverd met haar gebruiksvriendelijkheid. Maar ze is vooral een antwoord op de groeiende behoefte van mensen om informatie met anderen te willen te delen. Wereldwijd hebben Bloggers het CMS inmiddels massaal in de armen gesloten.

OP ZOEK NAAR EEN WORDPRESS WEBDESIGN SPECIALIST?

wordpress webdesigniMonkeys is uw partner voor vindingrijk webdesign met creativiteit en gedegen kennis van zaken. Wij zetten ons in voor service en voor uw onafhankelijkheid. Wij komen u graag vrijblijvend hiervan overtuigen.