Content optimalisatie is het meest delicate deel van SEO. U wilt teksten die uw bezoekers inspireren en Google verleiden. Maar niemand kent uw business en vertelt erover zoals u.
Dus uw site hoog in Google, dat doen we samen!iMonkeys vertelt uw verhaal met behulp van SEO-vriendelijke content op uw website.

SEO 3: content optimalisatieCopywriting & Content optimalisatie: gaat dat wel samen?

Minstens zo belangrijk als zoekmachine optimalisatie is dat mensen zich door uw verhaal laten inspireren en desgewenst contact opnemen. Content optimalisatie draait dus om de kunst van het tekstschrijven op een manier die uw bezoeker én Google beide leuk vinden. Daarin vinden wij onze uitdaging: Goede copywriting mixen met content optimalisatie. Zoals een spits doet die met links, met rechts én met het hoofd kan scoren!

SEO-vriendelijk tekstschrijven brengt het beste in iMonkeys naar boven

Stelt u zich eens voor: U mag aan uw algemene ontwikkeling werken door met professionals te praten over hun vak. U leert er van alles over en mag er dan over schrijven onder toezicht van diezelfde professional! Wat u van uzelf eraan toevoegt, helpt die professional weer. Dat is toch een prachtig beroep? Kunt u zich voorstellen dat wij ook heel graag voor u aan de slag gaan? Uw vak is ons eten en SEO copywriting & content optimalisatie in WordPress, Joomla of Drupal is het bestek. Laat uw content optimalisatie verzorgen door iMonkeys!

content optimalisatie:
de kunst van het schrijven
op een manier die uw bezoeker
én Google leuk vinden


De verschillende onderdelen van SEO

Goede zoekmachine optimalisatie vereist een multi-disciplinaire aanpak en bestaat uit vier hoofd-onderdelen:


SEO webdesign van iMonkeys LimburgSEO1 & SEO2 vinden het beste plaats vóór en tijdens de bouw van uw site. SEO3 Copywriting & Content optimalisatie vinden plaats tijdens en ná site-ontwikkeling. Het zorgt ervoor dat uw webpagina’s content bevatten die Google leuk vindt. Maar wat heeft u aan veel bezoekers op uw website als niemand contact opneemt?