Niemand die ‘t nog ontkent: Zoekmachine Optimalisatie behoort tot de belangrijkste factoren van webdesign. Wie goed gevonden wil worden op bepaalde trefwoord-combinaties zal er veel over moeten vertellen en zorgen dat deze informatie goed geïndexeerd wordt.

Gedegen zoekmachine optimalisatie vereist een online strategie en multi-disciplinaire aanpak. SEO steunt op vier pijlers die elk onmisbaar zijn voor een succesvolle internet marketing:

SEO is een continue proces

Het is tot op de dag van vandaag deels onduidelijk hoe zoekmachines als Google nu precies werken. Sites als Wikipedia zijn beperkt in hun kennis van Zoekmachine optimaliseren (SEO = Search Engine Optimisation).

Effectieve
zoekmachine optimalisatie (SEO)
houdt rekening met meer dan
200 search ranking factoren.

Daarnaast biedt Google zelf ook aan uw site tegen betaling te vermelden in aparte gedeeltes van de resultatenpagina’s. Dit heet Google Adwords en wordt ook zoekmachine adverteren genoemd (SEA = Search Engine Advertising).

Zoekmachine optimalisatie specialist

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) in LimburgWij schermen graag met de kennis die nodig is om uw website zodanig in- te richten dat een hoge ranking in Google voor u bereikbaar wordt. Publicatie met behulp van effectieve organische zoekmachine optimalisatie is de sleutel. Wij zullen u daarvan graag (vrijblijvend) tastbaar bewijs leveren. Daarnaast kunnen we u adviseren wanneer adverteren met Adwords zinvol is. Optimalisatie (SEO) geeft echter het hoogste rendement. Daarover zijn vriend en vijand het eens, blijkt uit onderzoek van Multiscope.