Maatwerk Webdesign

Maatwerk Webdesign

Van het bezoek aan een website
een uitgekiende en excellente beleving maken.
Daar doen wij het voor!

iMonkeys beschikt over de kennis en ervaring voor een systeem waarin je op snelheid moderne technologie en hedendaagse marketing-opvattingen kunt combineren.

Moet ook
de tweede indruk perfect zijn?

Laat je overtuigen door perfectie in webdesign!

1. Strategie: Onderbouwen van ontwerpkeuzes

Een uitgewerkte internet strategie wordt gevormd in de beantwoording van vragen over (online) identiteit & positionering tot vereiste routing, functionaliteit en gebruikservaring. iMonkeys levert specialisten met ervaring in organisaties van 2-2000 mensen.

Meer weten?

Via onderzoek, flowcharts en wireframing komen we tot positionering van strategische elementen zoals trustbuilding, teasers en call-to-actions en adviseren daarbij over evt. integratie van 3rd-party oplossingen zoals marketing automation.

Meer weten?

Met een afgerond functioneel ontwerp in de hand wordt het tot stand brengen van een visueel UX ontwerp een bijzonder leuke ervaring. Een vormgever hoef je dan slechts nog op smaak (en evt. prijs) te kiezen!

We bouwen interfaces en ontwikkelen maatwerk extensies, w3c-compliant, volgens de geldende standaarden en standaard technisch geoptimaliseerd voor SEO .

Een vraag hierover?

We koppelen de marketing automation, Google Analytics en stellen meetpunten in voor de periodieke rapportage. Daarna is het moment van lancering & instructie aangebroken.

Meer performance

Zij gingen u voor...

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd? We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

talk to us