Website Performance optimaliseren

Website Performance optimaliseren

Misschien wel het belangrijkste van alle online inspanning is weten wie je website bezoekt en wat men er doet, zodat je hen kunt bewegen tot interaktie.

Website Performance optimaliseren begint met het meten van de prestaties van site en server en eindigt bij het tot in de puntjes verzorgen van het contact dat eruit voortvloeit.

Maak een lange neus naar de concurrentie

Doe de Speed Insights Performance Check!

Hoe belangrijk is een efficiente & snelle website?

Informatie uit meetmogelijkheden en gereedschappen zijn onmisbaar bij het bouwen aan hoogwaardige websites. Wat heb je nodig voor goede website performance? Informeer vrijblijvend hoe iMonkeys hierbij kan helpen of scroll omlaag en lees verder…

Talk to us!

Duizenden euro’s worden uitgegeven aan het optimaliseren van site & content
…tót men van hosting verandert.

iMonkeys levert Performance Hosting vanaf een van de belangrijkste internetknooppunten in de EU.

Meer hosting?

Ongetwijfeld ben je reeds bekend met Google Analytics. Met behulp van Google TAG manager biedt het dashboard meer mogelijkheden voor maatwerk, real-time inzage en preciezer meten van je sitebezoek.

Begin nu met meten!

Behalve real-time inzage in het website bezoek, kun je met behulp van Speed Insights, Google Tag Manager en Google Data Studio periodiek maatwerk-rapportages opzetten.

Vraag het aan en beschik altijd op het juiste moment over de juiste informatie!

Download offerte

Zij gingen u voor…

De zoekmachine-wereld is ongekend competitief en hard. Het resultaat is hartstikke meetbaar en iedereen wil bovenaan staan.

Tegelijkertijd is het een wereld van Cowboys die van alles beloven. En dat terwijl niemand je een nummer één-positie in Google kan garanderen!

Meer SEO & SEA

Door repetitieve marketing-taken te automatiseren krijg je meer zicht op en controle over leads en kun je ze al als qualified lead laten binnenkomen.

Zo mis je geen kans meer!

Meer weten?

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd? We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

talk to us