Anderol is al bijna vijftien jaar een trouwe klant en de huidige website alweer de vierde die we voor hen gerealiseerd hebben.

Na de overname door het Duitse Lanxess werd er gevraagd om meer flexibiliteit en slagvaardigheid t.b.v. snelle online campagnes binnen de Lanxess Corporate Style, zonder verlies van de huidige functionaliteit t.a.v. de geavanceerd portfolio-productfinder.

XML feed doorzoekbaar maken

Op de productpagina's worden de product data sheets geïmporteerd en doorzoekbaar gemaakt met behulp van de gepredefinieerde en in de XML-feed meegeleverde relevante zoekfilters.

PDS downloadable als PDF

Vervolgens moesten de product-datasheets (extern) downloadable gemaakt worden zonder massieve data-load te veroorzaken en tegelijkertijd zonder de veiligheid van het pds-systeem te compromitteren.

Product werkend bekijken?

Middels onderstaande link ga je naar de relevante pagina op de Anderol-site waar je het systeem kunt uitproberen.

Lees meer

Zeker in de technische sektor wordt bij de bouw van een website nog wel eens vergeten dat het oog ook wat wil. We voorzagen de distributeurs-sectie hiertoe van zowel een intuïtieve als een rationele navigate door middel van een wereldkaart waarop je het relevante continent kunt aanklikken waarna eronder een lijst met distributeurs per land verschijnt.

Door simpelweg op het land van jouw keuze te klikken, verschijnen de distributeurs voor de betreffende staat.

Behalve logo en contactgegevens van het bedrijf, worden er rechts links naar evt. relevante artikelen getoond.

Uiteindelijk bedient de website van Anderol meerdere doelgroepen, want behalve dat de site potentiële gebruikers van hun producten informeert, bedient het ook haar distributeurs en ondersteunt het hen bij hun marketing-aktiviteiten.

bezoek site

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd? We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

Talk to us