De uitdaging zat ‘m in een intuitief navigerend artikelen-database, gecombineerd met de wens om in een WordPress-gedragen systeem aangepaste leden-registraties en maatwerk groeps- en gebruikersrechten te realiseren.

In het eindresultaat krijgen niet-ingelogde gebruikers een andere homepagina te zien dan ingelogde gebruikers, zodat leden niet repeterend langs informatie hoeven te klikken die voor niet-leden bedoeld is.

Ook hinder van conversie-verlagende functionaliteit in je website? Nagenoeg alles kan gemaakt worden, dus neem contact op!

  Beheerders' Gebruiksgemak!

  Door middel van backend-functionaliteit worden taken geautomatiseerd uitgevoerd zodat contentmanagers geen takenlijstje af- te vinken om te zorgen dat ze niets vergeten.

  Intuïtief navigeren door artikelen

  Dankzij het automatisch aanpassen van de achtergrondkleur van de artikel-header, afhankelijk van de categorie waarin het artikel geplaatst wordt, navigeert de site snel en intuïtief

  De functionaliteit voorziet in groepsabonnementen waarbij tijdens de registratie op basis van het domein uit het e-mailadres automatisch de juiste rechten worden toegekend. Tevens is er voorzien in een koppeling/integratie met de klantgegevens uit het crm.

  academy.bctsoftware.com

  Op academy.bctsoftware.com kun je het eindresultaat bewonderen. Houd er rekening mee dat een abonnement vereist is voor volledige toegang.

  Bezoek site

  Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd? We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
  Dus… Tijd voor een kop koffie?

  Talk to us