Waarom Joomla?

Toen we Hans leerden kennen werkte hij in zijn eigen website die draaide op het Mambo CMS, de voorloper van Joomla! Gewend aan dit systeem was de keuze snel gemaakt.

Bijzondere wensen

Hans sleutelt weliswaar graag aan zijn eigen site maar ook niet teveel. Tegelijkertijd kon hij niet kiezen tussen wél of géén webshop… Dus bedachten wij iets unieks.

In overleg kwamen we op het idee om een promotionele content-site te maken waarin de beheerder per pagina kan beslissen of het product alleen gepromoot of ook online verkocht wordt. Het moest lichtgewicht én gebruiksvriendelijk blijven. Dus bouwden we een simpele en selecteerbare shopfunctie.

In het eindresultaat is het enige visuele verschil aan de voorkant de aanwezigheid of het ontbreken van een ‘koop-knop’. Aan de achterkant hoeft Hans slechts aan te vinken dat het product te koop is, in welke hoeveelheid en tegen welke prijs.

Zit je ook met een dilemma ten aanzien van je toekomstige website?
Voor alles is een oplossing! Dus neem contact op!

  iDeal

  iDeal heeft een marktaandeel van 71 procent in 2021. Met 28 procent groei in het totale aantal iDEAL-transacties in 2021 ligt de groei van het aantal transacties twee keer zo hoog als geschat. Niemand kan in Nederland nog om iDeal heen.

  Credit Card

  Creditcard betaalfunctionaliteit wordt nog steeds aangeboden, maar het is erg afhankelijk van het type product/dienst en de doelgroep of het zinvol is om deze online betaaloplossing te gebruiken. Ook de landen waarin u zaken wilt doen spelen een grote rol bij uw keuze.

  Paypal

  Voor Paypal geldt eigenlijk hetzelfde als voor de creditcard. In Nederland wordt Paypal relatief weinig gebruikt tenzij men veel internationaal verkoopt.

  Met betrekking tot de fotografie hebben we gekozen voor sfeerfotografie van Z’ien Fotografie, aangevuld met stockfoto’s. Verder hebben we bij het in beeld brengen van het assortiment gebruik gemaakt van door de leveranciers aangeleverde productfoto’s.

  de Fotograaf

  Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd? We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
  Dus… Tijd voor een kop koffie?

  Talk to us