van gesprek tot resultaat

iMonkeys® werd in 2007 opgericht als samenwerkingsverband van zelfstandige internet-specialisten en verwierf sindsdien een gedegen reputatie op het gebied van online onderzoek, webtechniek en overige internetcommunicatie.

iMonkeys zetten met plezier dat extra stapje, we zijn aanspreekbaar en draaien er niet omheen. De algemene opvatting over internetcommunicatie is dat het meer direct en to-the-point moet zijn dan offline communicatie. Bij iMonkeys proberen we altijd bondig en duidelijk te zijn.

Wij doen ons trucje

…en laten u glimlachen!

iMonkeys travel around

iMonkeys wonen en werken overal in Europa. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij nadrukkelijke pro-EU’ers zijn; voorstanders van meer samenwerking, meer kruisbestuiving, meer verbondenheid en meer europese identiteit.

We proberen elkaar te laten profiteren van de eigen kwaliteiten en tegelijkertijd onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun (internationale) avonturen.
We zien onszelf als een ‘lichtgewicht’ organisatie van ‘zwaargewichten’.

Talk to us

Viktor is onze Development-Wizard. Hij kan zo’n beetje alles maken wat we voor hem bedenken en hij laat zich daarbij het liefst inspireren door zo origineel mogelijke ontwerpen!

SENIOR DEVELOPER
Al bijna acht jaar verzorgt Viktor voor iMonkeys onverstoorbaar degelijke webdevelopment, draaiend op de meest uiteenlopende systemen. Met zijn rustige karakter is hij de rots waarop de iMonkeys hun wilde ideeën en kunsten kwijt kunnen.

Sem is de jonge hond bij iMonkeys. Als junior webdesigner mag hij nog alles en iedereen (be)vragen en ideeën lanceren zodat de meest vastgeroeste ideeën worden opgeruwd.

Inventief en Doortastend
Sem is evenveel spons als onbeschreven blad; voortdurend aan het ontdekken waaruit zijn toekomstige specialisatie zal bestaan. Zien we Sem, dan zien we zijn iPhone waarop hij snel even een aantekening maakt.

Jos is een van de twee motors achter de pro-bono aktiviteiten van iMonkeys; een code- & informatie-specialist met principes, die in no-time weet hoe de vork in de steel zit.

ONLINE RESEARCHER
Jos is begonnen als server-administrator en in eigen tijd begonnen met ‘hobby-en’. Zo is hij doorgegroeid naar online onderzoeker. Hij bepaalt mede de technische (seo-)vereisten waaraan ons werk moet voldoen.

Aaron is zo’n typisch informatie-monster. Hij weet werkelijk overal nuttige informatie uit te halen. Hij is uw man als u preciés wilt weten hoe goed uw website het doet.

DATA STUDIO SPECIALIST
Aaron weet wat je kunt meten en hoe je het kunt meten. Hij draait in een handomdraai de automatisering van to-the-point rapportages in elkaar die je periodiek informeren over precies dàtgene wat je wilt weten.

Martijn, oprichter, brengt zijn tijd het liefst buiten door met offline aktiviteiten …tót hij zich laat vangen door iemand’s enthousiasme en overtuiging in waar die mee bezig is…

PROJECTMANAGER
Na ruim tien jaar in de dienstverlening startte Martijn iMonkeys. Hij is een betrokken generalist die gecompliceerde zaken simpel kan uitleggen. Hij benadert klanten met een flexibele no-nonsense mentaliteit.

Eveline is een Limburgse zoals de rest van Nederland ze kent: Zachtaardig, gezellig en een godin in de keuken! In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met sportschieten en muziek.

INTERNETRECHT SPECIALIST
Eveline is uiteindelijk diegene die zegt: “Dat kan wel” of “Dat kan niet”. Ze toetst ideeën en verkent daarbij een redelijk nieuw gebied dat internetrecht heet. Ze adviseert klanten en partners, bemiddelt wanneer gevraagd en neemt over wanneer nodig.

meer teamleden
iMonkeys
Kitskensdal 25
6045 EW Roermond
Netherlands

T: +31 475 855 315 contact

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd? We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

talk to us