Functioneel ontwerp
Via onderzoek, overleg en evt. flowcharts of wireframing komen we tot een gedetailleerd antwoord op de vraag aan welke eisen jouw toekomstig internet-gereedschap moet gaan voldoen.
Huisstijl & Vormgeving
We bepalen de statische en dynamische vormgevingscriteria en de vereiste content-elementen. Zo wordt duidelijk aan welke knoppen je straks kunt draaien (zonder kennis van webdesign)!
Webtechniek
We bouwen op de juiste manier, snelle en degelijke applicaties en schalen op naar behoefte. We leveren ca. 20 'standaard' content-elementen, maar realiseren daarnaast óók jouw maatwerk wensen.
Performance optimaliseren
Jouw 'collega-klanten' bij iMonkeys zijn o.a. marketeers en SEO-specialisten die je kunnen helpen met de performance. Geen probleem! Lees meer
Zoekmachine optimalisatie
Website Performance begint met zoekmachine optimalisatie. Het helpt je hoge posities in Google te realiseren maar vereist goede voorbereiding. Lees meer

iMonkeys realiseert effectieve internetcommunicatie van corporate website tot multifunctionele landingpage ontwerp- & publicatietool volgens de gestelde doelstellingen en randvoorwaarden.

We maken gebruik van bewezen bestaande oplossingen uit open source software
of schrijven deze zelf.

  • eigen pagina-layouts
  • call-to-actions naar keuze
  • zeer kosten-efficient
  • seo-geoptimaliseerd
  • conversie-geoptimaliseerd
  • zeer flexibel
Meer weten?
Wist je dat
Google alles negeert
uit de desktop weergave
wat mobiel niet getoond wordt!?
Meer weten?

Website Performance optimaliseren begint met het meten en verbeteren van de prestaties van site en server en eindigt bij het tot in de puntjes begeleiden en verzorgen van het contact dat eruit voortvloeit.

Meer performance

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd?
We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

talk to us