Werkwijze

Werkwijze

Graag beginnen we met een doortastende kennismaking. We inventariseren je ideeën en ervaringen. Zo kunnen we ons een beeld vormen van de voorziening die jij nodig hebt.

We vertellen over onze relevante ervaring en de mogelijkheden waarmee wij jou van onderscheidende tools kunnen voorzien.

Vreemde snuiters in je toko?

Informeer naar onze betaalbare 24/7 security monitoring!

1. Behoeften inventariseren

Tijdens de intake bepalen we het doel van de samenwerking en hoe daaraan wordt voldaan. We brengen in kaart hoever de benodigde onderdelen zijn uitgewerkt en inventariseren wat er aanvullend nodig is.

In de conceptuele fase verwerken we de bevindingen tot website architectuur.
Indien gewenst doen we dit samen. Zo bepalen we de flexibele/dynamische vormgevingscriteria en de vereiste content-elementen. Hierdoor wordt exact duidelijk wat het systeem straks zal kunnen.

Het systeem wordt beschikbaar gesteld op een testomgeving waarmee je aan de slag kunt tijdens een vooraf besproken trial.

Aan de hand van je bevindingen kan een vormgever aanvullend ondersteuning bieden bij het tot stand brengen van een flexibel pallet dynamische graphics.

Vervolgens wordt de nieuwe website voorzien van de laatste details waarna het wordt opgeleverd.

In overleg blijft er een testomgeving beschikbaar voor doorontwikkeling en nieuwe projecten.

Meer realisatie

Na lancering kun je gaan meten wat het project doet. We stellen je in staat de performance te monitoren en opvolging te geven aan marketing automation en content optimalisatie.

Hiervoor kunnen we tools inzetten zoals  Google Analytics, Data Studio, Sharpspring en Hubspot.

Meer ondersteuning

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd? We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

talk to us