Werkwijze

Werkwijze

Graag beginnen we met een doortastende kennismaking. We inventariseren je ideeën en ervaringen. Zo kunnen we ons een beeld vormen van de voorziening die jij nodig hebt.

We vertellen over onze relevante ervaring en de mogelijkheden waarmee wij jou van onderscheidende tools kunnen voorzien.

Vreemde snuiters in je toko?

Informeer naar onze betaalbare 24/7 security monitoring!

1. Behoeften inventariseren

Tijdens de intake bepalen we het doel van de samenwerking en hoe daaraan wordt voldaan. We brengen in kaart hoever de benodigde onderdelen zijn uitgewerkt en inventariseren wat er aanvullend nodig is.

In de conceptuele fase verwerken we de bevindingen tot architectuur. We bepalen de statische en dynamische vormgevingscriteria en de vereiste content-elementen. Hierdoor wordt exact duidelijk wat het systeem straks zal kunnen.

Er wordt een definitieve flexibele vormgeving afgesproken en de knoppen worden bepaald waaraan per project gedraaid moet kunnen worden alvorens we het prototype gaan bouwen waaruit het uiteindelijke systeem zal ontstaan.

Vervolgens wordt het platform gebouwd en opgeleverd op een testomgeving waar het beschikbaar blijft voor doorontwikkeling en nieuwe projecten.

Meer realisatie

Na lancering brengen we je desgewenst in contact met collega-klanten om desgewenst opvolging te geven aan zaken als zoekmachine optimalisatie, marketing automation en overige bijkomende uitdagingen.

Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van tools als Analytics, Data Studio, Sharpspring of Hubspot.

Meer ondersteuning

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd? We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

talk to us