Met goed trefwoord onderzoek leveren we de zoektermen waarmee je jouw pagina’s gaat optimaliseren. We vergroten je kansen op succes door het laaghangend fruit te scheiden van de lastige zoektermen.

Download Offerte
Concurrentie achterhalen

Met behulp van onze eigen onderzoek software achterhalen we de fysieke & online concurrenten.

Concurrentie onderzoeken & ordenen

Zodra we in beeld hebben wie je van de topposities zult moeten verdrijven, zoomen we verder op ze in. Vervolgens pluizen ze helemaal uit zodat we ze kunnen ordenen naar importantie

Zwakheden in kaart brengen

Tijdens het uitpluizen van de concurrentie brengen we hun kracht en zwakte in kaart. Dit helpt ons te bepalen hoe we ze kunnen verslaan.

Zoekmachine Strategie bepalen
Door de concurrentie in kaart te brengen weet je op welke trefwoord-combinaties je wel en niet snel een resultaat kunt verwachten. We combineren dit met de eigen kracht om een zoekmachine strategie te bepalen.
SEO vs SEA

Onderdeel van de zoekmachine strategie is een onderbouwd advies waar je het beste zoekmachine optimalisatie (SEO) kunt inzetten en waar je het beste kunt zoekmachine adverteren (SEA). Want je kunt het een doen zonder het ander te laten.

De eigen kracht wordt grotendeels bepaald door de technische installatie. Hiermee bedoelen we de gebruikte techniek van hosting-server tot afbeeldings-compressie.

Door de technische installatie grondig te inspecteren en aanpassingen te verrichten waar nodig, worden de randvoorwaarden geschept die nodig zijn om tot succesvolle zoekmachine optimalisatie te komen.

  • webhosting
  • site & cms
  • plugins/extensies
  • template
  • overige code & applicaties
Download Offerte
Wist je dat
Google alles negeert
uit de desktop weergave
wat mobiel niet getoond wordt!?
Meer weten?

Niemand begrijpt jouw business en bedrijf beter dan jij. Content optimalisatie begint dan ook met je eigen verhaal.

Je eigen verhaal overtuigt en wij helpen je deze geoptimaliseerd te publiceren.

Download Offerte

De perfecte link levert je veel ranking en bezoek op, maar de verkeerde brengt je site omlaag.

Ertussen zit veel sales en weinig voordeel en bovendien raak je meestal alles weer kwijt zodra je opzegt. iMonkeys gidst je langs de cowboys naar een betrouwbare partij.

Meer weten?

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd?
We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

talk to us