Op zoek naar een gereedschapset waarin je met een paar muisklikken talloze variaties van je eigen ontwerpstijl kunt produceren?

We brengen de huisstijl in en maken de stijlelementen beschikbaar als snelkeuze-opties. Hierdoor kun je gemakkelijk zelf je pagina-layouts ontwerpen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de vormgeving gevaar loopt.

Meer weten?
Standaard content-elementen
We voorzien je van alle gangbare content-elementen en bijbehorende call-to-actions die je met één muisklik kunt toevoegen, verwijderen en rangschikken. Hierdoor kun je al in een paar minuten een pagina-layout ontwerpen.
Rangschikken met één muisklik

Je kunt de volgorde van je gekozen content-elementen wijzigen, real-time beoordelen en opnieuw wijzigen. En dat kan allemaal in een oogwenk.

Vormgevingsopties kiezen

Of het nu gaat om achtergrondkleuren, -graphics of een selectie uit knop-variaties. Door ze te selecteren met één enkele muisklik, kun je het resultaat van je keuze direct zien maar ook even snel weer wijzigen.

Multifunctionele knoppen toevoegen

Of je nu een standaard call-to-action wilt toevoegen of een aan een download gekoppeld formulier. Knoppen toevoegen die functioneren zoals je als veeleisende marketeer verwacht, is een fluitje van een cent.

Header-variaties: welke opties wil je?

Je kunt pagina's laten beginnen met verschillende variaties:

  • Afbeelding met titel, slogan en/of introtekst
  • Schermvullende videoheader met scroll-down
  • Illustratie met auto-anchored T.o.C (table of contents)
Nog niet overtuigd?

Vraag een demonstratie aan en we laten je zien wat ons systeem standaard te bieden heeft. Mis je dan nog iets? Dan maken we jouw maatwerk content-element erbij volgens jouw specificatie.

iMonkeys realiseert jouw multifunctionele landingpage ontwerp- & publicatietool volgens de gestelde doelstellingen en randvoorwaarden.

We maken gebruik van bestaande oplossingen uit open source software of schrijven deze zelf.

  • eigen pagina-layouts
  • call-to-actions naar keuze
  • zeer kosten-efficient
  • seo-geoptimaliseerd
  • conversie-geoptimaliseerd
  • zeer flexibel
Meer weten?

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd?
We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

talk to us