Maatwerk webdevelopment

Maatwerk webdevelopment

iMonkeys maakt van het bezoek aan een website
een uitgekiende en excellente beleving.

We realiseren het systeem waarin je op snelheid doordachte functionaliteit en hedendaagse marketing-elementen kunt combineren en zoekmachine optimalisatie kunt bedrijven.

Moet ook
de tweede indruk perfect zijn?

Laat je overtuigen door perfectie in webdevelopment!

1. Laat niets aan toeval over

Alles draait om online performance, functionaliteit en gebruikservaring. Samen werken we elk detail uit vóórdat we beginnen met bouwen. iMonkeys levert hiertoe specialisten met ervaring in organisaties van 2-2000 mensen.

Meer weten?

Op technisch gebied verzorgt iMonkeys realisatie van hoogwaardige website ontwikkeling voor bedrijven. We leveren alleen kwaliteitsoplossingen en onderbouwen waarom.

Werkwijze

We bieden je een even slimme en gebruiksvriendelijke voorkant als achterkant! Wij zijn van mening dat er geen systeem is met een betere balans tussen functionaliteit, creatieve vrijheid en zoekmachinevriendelijkheid.

We bouwen interfaces en ontwikkelen maatwerk extensies, w3c-compliant, volgens de geldende standaarden en technisch geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie .

Een vraag hierover?

Na lancering evalueren we en kijken samen naar zaken als veiligheid en performance. We leveren een instructie om in het systeem te leren werken want met alleen bouwen van een website ben je er nog niet! We stellen zaken in en zorgen voor begeleiding waar nodig.

Meer performance

Zij gingen u voor...

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd? We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

talk to us