Internet & Strategie

Internet & Strategie

Een uitgewerkte internet strategie wordt gevormd door de verzameling van aktiviteiten die nodig zijn om de internetcommunicatie succesvol te kunnen vormgeven.

Het beantwoordt vragen van (online) identiteit & positionering tot vereiste routing, functionaliteit en gebruikservaring die nodig zijn om de website een succes te laten worden.

Positionering
  • Positionering
  • Customer Insights
  • Communicatie Mix
  • Concepting

Het vormgegeven van de identiteit wordt met name bepaald aan de hand van herkenning en in mindere mate door creatie. Bepalend daarbij is de wijze waarop de beeldvorming van de bezoeker van de website tot stand komt.

iMonkeys biedt hulp bij identiteit- & positioneringsvraagstukken.

Klant-inzicht wordt als gevolg van de opgekomen markt voor data-collection en -mining vooral gezien als een exacte wetenschap.

Bij iMonkeys zijn we ervan overtuigd dat de naast de correcte interpretatie van trends & gedrag, ook de keuze van 'passende aktie' nog steeds in grote mate als ambacht gezien moet worden.

Is uw doelgroep aktief op Instagram, Facebook, TikTok? Of toch vooral ergens anders?

Het kiezen, inrichten en laten samenwerken van de verschillende media met uw website, behoort tot de belangrijkste keuzes voor een succesvolle online marketing strategie en conversie van klanten.

De dankbare vruchten van goede flowcharts & wireframing worden geplukt in de beperking van kosten voor nazorg en doorontwikkeling.

Het in kaart brengen van het bedoeld bezoek en verschillende 'kamers', 'deuren' en 'ramen' van de architectuur, laat een website aanvoelen als een op maat gemaakt pak.

Een goede strategie begint met het stellen van de juiste vraag

…en loslaten van het antwoord!

Doe waar je goed in bent!

Bij iMonkeys zijn we van mening dat wij eigenlijk niet meer dan het gereedschap moeten zijn waarmee je jouw strategie online realiseert.

Wij bewaken de relevante uitgangspunten, houden de randvoorwaarden onder de aandacht en beschermen je tegen de veel voorkomende valkuilen. Centraal staan steeds je idee of informatie-behoefte, je mensen, je doelgroep, kerntaak, dienst en/of product.

Aan de hand van korte brainstorms & workshops op snelheid naar strategische online communicatie.

Meer weten?

De zoekmachine-wereld is buitengewoon competitief en ongekend hard: Niet in de laatste plaats omdat het resultaat hartstikke meetbaar is, maar vooral omdat iedereen bovenaan wil staan.

Je wilt een zoekmachine strategie die je helpt in een zo kort mogelijke tijd optimale resultaten in Google te realiseren, zonder budget te verspillen aan onhaalbare seo-doelstellingen.

  • Trefwoord Onderzoek
  • Concurrentie Onderzoek
  • Optimalisatie Advies
  • Content Strategie
  • SEO & SEA Comparison
  • Hands on Tips & Trucs
Meer Zoekmachine Strategie

Zij gingen u voor…

Met welk online vraagstuk wordt jij geconfronteerd? We bekijken graag hoe wij kunnen helpen.
Dus… Tijd voor een kop koffie?

talk to us